Partnerstvo u kome svi dobijaju!

 

Da li ste znali?

EU je obezbedila bespovratna sredstva u visini od 3,6 milijardi evra (3,688) u proteklih 18 godina u svim oblastima: od vladavine prava, reforme javne uprave, društvenog razvoja do životne sredine i poljoprivrede

Marija Stevanovic MS Consult
dr Marija Stevanović
MS Consult

Želite li da i vi postanete korisnik tih sredstava?

Zašto da ne?!

Naši partneri

ATP Irrigation partner MS Consult

ATP Irrigation

Projektovanje, isporuka i montaža sistema za navodnjavanje voćarskih i povrtarskih kultura, izrada i montaža plastenika, isporuka kompletne opreme uključujući i sadnice za program uzgoja jagoda na otvorenom i u zaštićenom prostoru, projektovanje i montaža protivgradne zaštite i kišnih kapa, organizovanje i praćenje proizvodnje jagoda, borovnica, kornišona i paprike i zatim otkup i izvoz istih proizvoda.

Agro Kalem partner MS Consult

Rasadnik AgroKalem-Plod

Rasadnik iz Srbije zasnovan na dugogodišnjoj porodičnoj tradiciji, specijalizovan u uzgajanju, kalemljenju i prodaji voćnih sadnica, loznih kalemova i sadnica ruža.

Frigo Sun partner MS Consult

FRIGO SUN" d.o.o.

Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge, čija je osnovna delatnost proizvodnja rashladnih sistema, delova sistema i rashladnih komora.

Sena partner MS Consult

Rashladni Sistemi - SENA DOO Kragujevac

Sena spaja tehnologiju i znanje i nudi optimalna rešenja klijentima u oblasti hlađenja. Mi projektujemo i proizvodimo rashladne sisteme, hladnjače i komore.

Art Frigo partner MS Consult

Rashladni Sistemi - ARTFRIGO DOO

Artfrigo d.o.o. je privredno društvo koje se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem opreme u stacionarnom i transportnom hlađenju.

Gruza Agrar partner MS Consult

GRUŽA AGRAR

Kompletna oprema za sisteme protivgradne zaštite, postavke sistema i obuke kupca o korišćenju i održavanju sistema. Konsalting i podrške voćarima i svima koji to žele da postanu..

LFCO_OPREMA partner MS Consult

LFCO OPREMA - Oprema za mesarsku i klaničnu industriju

Prodaja i servis mašina za preradu mesa i klaničnu industriju (klanice živine, krupne i sitne stoke, ribe…), kompletna oprema za HACCP standard (dezobarijere, sterilizatori…), automatizacija procesa pakovanja, proizvodnja i oštrenje kuter noževa...

luckyCo partner MS Consult

Lucky & S Co

Uvoz i servisiranje novih i polovnih mašina namenjenih mesnoj industriji, prodaja aluminijumskih klipsi za zatvaranje svih vrsta kobasica i kanapa.

KSM Machine partner MS Consult

KSM MACHINE d.o.o. - Novi Banovci

Opremanje tehnološkom opremom, mašinama i repromaterijalom, klanica i prerada mesa, od zanatskih do industrijskih kapaciteta.

trim jagodina partner MS Consult

Trim d.o.o. - Jagodina

Vodeća kompanija u Srbiji u oblasti industrijskog obeležavanja proizvoda u procesu proizvodnje, inspekcije (kontrole) proizvoda i opreme za kablovsku industriju.

MSConsult - Kalendar za 2024

This will close in 0 seconds